T.M. Hidro-Szer Kft.

Minden ami víz…

Vízellátási és csatornázási mérnöki tervezés, kivitelezés és  üzemeltetés.

Szolgáltatásaink

Tervezés

Tervezőmérnökeink sok éves tapasztalattal és számos megvalósított projekttel a hátuk mögött állnak rendelkezésére

Kivitelezés

Mi nem csak a tervezőasztal mögül figyeljük az eseményeket: vízmérnöki projektek teljes körű, komplett kivitelezése

Felelős Műszaki Vezetés

Szakképzett, akkreditált mérnökeink számtalan különböző projektben vettek részt az évek során, sokrétű tapasztalattal rendelkeznek

Műszaki ellenőrzés

Üzemeltetés, javítás

T.M. Hidro-Szer Kft.

A T. M. HIDRO – SZER KFT. 1999-ben alakult meg, 2 tagjának kezdeményezésére. Létrehozásával elsődlegesen az volt a cél, hogy a cég képes legyen megvalósítani a vízellátás és csatornázás területén országos szinten a szükségszerű beruházási koncepciókat.


A társaság tevékenysége azonban nem szűkült le a vízellátási és csatornázási mérnöki tervezések megvalósítására. Cégünk egyre inkább arra törekedett, hogy a tervek elkészítésén túl azok megvalósításában, a kivitelezésben is jelentős szerepet vállaljon. Jelenleg elkészített, illetve folyamatban lévő munkáink tekintetében ez azt jelenti, hogy a kivitelezések lebonyolítását, szervezését, illetve koordinálását – cégünk elismert szakembereire támaszkodva, – eredményesen megvalósítsa. Tevékenységünk kiterjed az ország több területére. Szakmai-, személyzeti felkészültségünkkel a korábban kialakult partnerkapcsolatok még magasabb szintű kialakítására törekszünk.

Az elmúlt években a cég látványos fejlődésen ment keresztül, amely nem csupán anyagi gyarapodásában, hanem technológiai és technikai színvonalának emelkedésében is nyomon követhető. Társaságunk egyre inkább arra törekszik, hogy a megrendelők speciális igényeit szakmai tudása, hosszú évek tapasztalata felhasználásával, minőségi munka elkészítésével elégítse ki.


A T. M. HIDRO – SZER KFT. számos olyan hazai létesítményt és rendszert kivitelezett, amelyek országos összevetésbe is megfelelő referenciával szolgálhatnak. Ezen munkáinkról és azok adatairól – a teljesség igénye nélkül – referencialistát mellékelünk, mely munkákon kívül számos jelentős feladat megvalósítása jelenleg is lendületesen folyik.


Cégünknek a saját profiljába illő tevékenységeken kívül kiemelkedő, hosszú évekre visszamenő tapasztalata van a nagy projektek lebonyolításában, melyek során bizonyította, hogy összefüggő és bonyolult tevékenységek összehangolására, alvállalkozók és szállítók munkájának koordinálására alkalmas.

Garantált minőség

Munkáinkra és az azok során alkalmazott anyagokra garanciát vállalunk

Akkreditált csapat

Csapatunkat képzett szakemberek alkotják, nálunk a minőség az első

Gyors munkavégzés

Tudjuk, hogy az idő a legértékesebb, így nem fogjuk rabolni az Önét sem

Legutóbbi Referenciáink