Szolgáltatásaink

„Ha többet végzel, mint amennyiért fizetnek, végül többet nyersz, mint amennyit tettél.”

Zig Ziglar

Tervezés

Legyen szó kicsi, közepes, vagy nagy méretű projektről, cégünkre teljes mértékben számíthat minden vízmérnöki tervezési feladatban. Tervezőmérnökeink sok éves tapasztalattal és számos megvalósított projekttel a hátuk mögött állnak rendelkezésére az alábbi tervezési feladatok komplett elvégzésére.

Kivitelezés

Mi nem csak a tervezőasztal mögül figyeljük az eseményeket! Cégünk a tervezési feladatokon kívül különböző, vízmérnöki projektek teljes körű, komplett kivitelezésével is foglalkozik. Amennyiben szakképzett, megbízható kivitelezőt keres az alábbi feladatokra, keressen minket bizalommal!

Felelős műszaki vezetés

Felelős műszaki vezetésre van szüksége projektje során? Szakképzett, akkreditált mérnökeink számtalan különböző projektben vettek részt az évek során, sokrétű tapasztalattal rendelkeznek. Bízza ránk a felelős műszaki vezetést és garantáltan sikerre visszük projektjét.

További szolgáltatások

Foglalkozunk egyéb, a szakmához kapcsolódó szolgáltatásokkal is, mint például az üzemeltetési, karbantartási, vagy műszaki ellenőrzési feladatok. Keressen minket bizalommal és kérje árajánlatunkat ezen feladatok ellátására is.